02_07.jpg

Bea Schoonmaakdiensten

Schoon is uw wens Wij zorgen ervoor

Onze zorg voor het milieu

Bea Schoonmaakdiensten is een kleine onderneming met een groot hart. In onze werkzaamheden hechten wij veel waarde aan de zorg voor het milieu in het combinatie met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoe doen wij dat?

Al ons personeel wordt goed geïnstrueerd en ook tijdens het werkoverleg wordt hier aandacht aan besteed. Elke dag doen wij ons uiterste best om bijvoorbeeld zo min mogelijk water en schoonmaakmiddelen te gebruiken. Dat is voor u als opdrachtgever kostenbesparend, maar ook minder belastend voor het milieu. Ook controleren wij regelmatig of ons personeel zich aan de richtlijnen houdt.

Voorbeeldfunctie

Wij nemen onze rol in de maatschappij serieus. Als facilitair dienstverlener hebben wij een voorbeeldfunctie. Onze schoonmaakwerkzaamheden zouden als een beginproduct gezien moeten worden en niet als een eindproduct, omdat wij zorgen voor balans tussen economische prestaties en de sociale omgeving met oog voor ecologische randvoorwaarden. Tevens kijken wij kritisch naar de materialen en producten die wij van leveranciers afnemen. Bij voorkeur bestellen wij alleen bij MVO-gecertificeerde bedrijven.Bea Schoonmaak-diensten

Kwartelweide 11
3993 DH Houten
tel: 06 - 1535 2922
fax: 030 - 221 8814
info@beaschoonmaakdiensten.nl